Spullenhulp (2)

Ik begon mijn ontspul-project bij twee kratten vol boeken en papieren die sinds vorig jaar al genomineerd waren het pand te verlaten. Tegen het advies van de opruimgoeroes in spitte ik ze toch nog even door en kwam leuke dingen tegen. Zonder wroeging zette ik een boek van Simon Wiesenthal – ‘Vlucht voor het noodlot’- en de fabels van La Fontaine weer terug in de boekenkast, ook al had ik ze geen moment gemist.

Een brief van Libelle, geschreven in 1986, met de mededeling dat de redactie de door mij ingestuurde kortverhalen wel aardig vond maar wat te kort voor publicatie, bracht me op een idee. Wie weet zien ze wel wat in een  novelle…

@ juni 2016, Annet Buurman

Reageer op deze pagina

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.